Direct contact? Bel
0561-612217
Home
Assortiment
Verse vis
Gebakken vis
Visschotels
Maaltijden
Restaurant/Terras
Catering
Recepten
Over ons
Contact
Recepten
Alle
Bereidingstijd
Soort gerecht
Soort vis
Aantal personen
Alle
Pikante kabeljauw met wilde rijst
20-40 minuten
Mexicaanse koolvis met rode bonen
20-40 minuten
Pittige penne met tomaat en makreel
20-40 minuten
Gebakken schol met tomaat en olijven
20-40 minuten
Wrap met Hollandse garnalen
20-40 minuten
Gestoomde heilbotfilet met basilicumsaus
20-40 minuten
Kabeljauw met tomaatjes uit de oven
20-40 minuten
Haringclub met avocadomayo en krokante bacon
0-20 minuten
Scholpakketje met sinaasappel en basilicum
20-40 minuten
Griekse boerensalade met zout&peper-calamares
20-40 minuten
Pasteitje met romige Hollandse garnaaltjes
20-40 minuten
Mosselen op z’n Vlaams
0-20 minuten
Gebakken rode poon met peterselie en citroen
0-20 minuten
Tong ‘Wellington’ met pesto
20-40 minuten
Gegrilde tong met yoghurt-saffraansaus
20-40 minuten
Tarbot met sinaasappelboter en knolselderijpuree
40-60 minuten
Tapasspiesje van haring, komkommer en radijs
0-20 minuten
Gegrilde zeebaars met rode uien-kruidenmarmelade
20-40 minuten
Geroosterde sardientjes met rozemarijn vinaigrette
20-40 minuten
Italiaanse mosselpan
20-40 minuten
Aspergesoufflé met Hollandse garnalen
20-40 minuten
Scholsandwich met Parmezaanse kaas en kruiden
20-40 minuten
Gamba’s met kerriemayonaise en couscous van bloemkool
20-40 minuten
Rode poon met couscous
20-40 minuten
Kabeljauwhaasje met Coburgerham en een salsa van kerstomaatjes
20-40 minuten
1
2
Bereidingstijd
Alle
20-40 minuten
0-20 minuten
40-60 minuten
Pikante kabeljauw met wilde rijst
20-40 minuten
Mexicaanse koolvis met rode bonen
20-40 minuten
Pittige penne met tomaat en makreel
20-40 minuten
Gebakken schol met tomaat en olijven
20-40 minuten
Wrap met Hollandse garnalen
20-40 minuten
Gestoomde heilbotfilet met basilicumsaus
20-40 minuten
Kabeljauw met tomaatjes uit de oven
20-40 minuten
Haringclub met avocadomayo en krokante bacon
0-20 minuten
Scholpakketje met sinaasappel en basilicum
20-40 minuten
Griekse boerensalade met zout&peper-calamares
20-40 minuten
Pasteitje met romige Hollandse garnaaltjes
20-40 minuten
Mosselen op z’n Vlaams
0-20 minuten
Gebakken rode poon met peterselie en citroen
0-20 minuten
Tong ‘Wellington’ met pesto
20-40 minuten
Gegrilde tong met yoghurt-saffraansaus
20-40 minuten
Tarbot met sinaasappelboter en knolselderijpuree
40-60 minuten
Tapasspiesje van haring, komkommer en radijs
0-20 minuten
Gegrilde zeebaars met rode uien-kruidenmarmelade
20-40 minuten
Geroosterde sardientjes met rozemarijn vinaigrette
20-40 minuten
Italiaanse mosselpan
20-40 minuten
Aspergesoufflé met Hollandse garnalen
20-40 minuten
Scholsandwich met Parmezaanse kaas en kruiden
20-40 minuten
Gamba’s met kerriemayonaise en couscous van bloemkool
20-40 minuten
Rode poon met couscous
20-40 minuten
Kabeljauwhaasje met Coburgerham en een salsa van kerstomaatjes
20-40 minuten
Gebakken tongschar met appeltjes en vanillesaus
20-40 minuten
Oosterse makreelspiesjes
20-40 minuten
Romige kruidenrisotto met Hollandse garnalen
0-20 minuten
Gebakken tongfilet met Provençaalse jus
0-20 minuten
Mediterrane mosselen uit de wok
20-40 minuten
Clubsandwich met haring en avocado
0-20 minuten
Knolselderijstamppot met poon
20-40 minuten
Griet uit de oven met witte wijnsaus
40-60 minuten
Soort gerecht
Alle
hoofdgerecht
lunch
amuse
voorgerecht
tussendoortje
Pikante kabeljauw met wilde rijst
20-40 minuten
Mexicaanse koolvis met rode bonen
20-40 minuten
Pittige penne met tomaat en makreel
20-40 minuten
Gebakken schol met tomaat en olijven
20-40 minuten
Wrap met Hollandse garnalen
20-40 minuten
Gestoomde heilbotfilet met basilicumsaus
20-40 minuten
Kabeljauw met tomaatjes uit de oven
20-40 minuten
Haringclub met avocadomayo en krokante bacon
0-20 minuten
Scholpakketje met sinaasappel en basilicum
20-40 minuten
Griekse boerensalade met zout&peper-calamares
20-40 minuten
Pasteitje met romige Hollandse garnaaltjes
20-40 minuten
Mosselen op z’n Vlaams
0-20 minuten
Gebakken rode poon met peterselie en citroen
0-20 minuten
Tong ‘Wellington’ met pesto
20-40 minuten
Gegrilde tong met yoghurt-saffraansaus
20-40 minuten
Tarbot met sinaasappelboter en knolselderijpuree
40-60 minuten
Tapasspiesje van haring, komkommer en radijs
0-20 minuten
Gegrilde zeebaars met rode uien-kruidenmarmelade
20-40 minuten
Geroosterde sardientjes met rozemarijn vinaigrette
20-40 minuten
Italiaanse mosselpan
20-40 minuten
Aspergesoufflé met Hollandse garnalen
20-40 minuten
Scholsandwich met Parmezaanse kaas en kruiden
20-40 minuten
Gamba’s met kerriemayonaise en couscous van bloemkool
20-40 minuten
Rode poon met couscous
20-40 minuten
Kabeljauwhaasje met Coburgerham en een salsa van kerstomaatjes
20-40 minuten
Gebakken tongschar met appeltjes en vanillesaus
20-40 minuten
Oosterse makreelspiesjes
20-40 minuten
Romige kruidenrisotto met Hollandse garnalen
0-20 minuten
Gebakken tongfilet met Provençaalse jus
0-20 minuten
Mediterrane mosselen uit de wok
20-40 minuten
Clubsandwich met haring en avocado
0-20 minuten
Knolselderijstamppot met poon
20-40 minuten
Griet uit de oven met witte wijnsaus
40-60 minuten
Soort vis
Alle
kabeljauw
makreel
schol
garnalen
haring
inktvis
mosselen
poon
tong
tarbot
zeebaars
sardientjes
gamba's
griet
Pikante kabeljauw met wilde rijst
20-40 minuten
Pittige penne met tomaat en makreel
20-40 minuten
Gebakken schol met tomaat en olijven
20-40 minuten
Wrap met Hollandse garnalen
20-40 minuten
Kabeljauw met tomaatjes uit de oven
20-40 minuten
Haringclub met avocadomayo en krokante bacon
0-20 minuten
Scholpakketje met sinaasappel en basilicum
20-40 minuten
Griekse boerensalade met zout&peper-calamares
20-40 minuten
Pasteitje met romige Hollandse garnaaltjes
20-40 minuten
Mosselen op z’n Vlaams
0-20 minuten
Gebakken rode poon met peterselie en citroen
0-20 minuten
Tong ‘Wellington’ met pesto
20-40 minuten
Gegrilde tong met yoghurt-saffraansaus
20-40 minuten
Tarbot met sinaasappelboter en knolselderijpuree
40-60 minuten
Tapasspiesje van haring, komkommer en radijs
0-20 minuten
Gegrilde zeebaars met rode uien-kruidenmarmelade
20-40 minuten
Geroosterde sardientjes met rozemarijn vinaigrette
20-40 minuten
Italiaanse mosselpan
20-40 minuten
Aspergesoufflé met Hollandse garnalen
20-40 minuten
Scholsandwich met Parmezaanse kaas en kruiden
20-40 minuten
Gamba’s met kerriemayonaise en couscous van bloemkool
20-40 minuten
Rode poon met couscous
20-40 minuten
Kabeljauwhaasje met Coburgerham en een salsa van kerstomaatjes
20-40 minuten
Gebakken tongschar met appeltjes en vanillesaus
20-40 minuten
Oosterse makreelspiesjes
20-40 minuten
Romige kruidenrisotto met Hollandse garnalen
0-20 minuten
Gebakken tongfilet met Provençaalse jus
0-20 minuten
Mediterrane mosselen uit de wok
20-40 minuten
Clubsandwich met haring en avocado
0-20 minuten
Knolselderijstamppot met poon
20-40 minuten
Griet uit de oven met witte wijnsaus
40-60 minuten
Aantal personen
Alle
4 pers
8 pers
2 pers
Pikante kabeljauw met wilde rijst
20-40 minuten
Mexicaanse koolvis met rode bonen
20-40 minuten
Pittige penne met tomaat en makreel
20-40 minuten
Gebakken schol met tomaat en olijven
20-40 minuten
Wrap met Hollandse garnalen
20-40 minuten
Gestoomde heilbotfilet met basilicumsaus
20-40 minuten
Kabeljauw met tomaatjes uit de oven
20-40 minuten
Haringclub met avocadomayo en krokante bacon
0-20 minuten
Scholpakketje met sinaasappel en basilicum
20-40 minuten
Griekse boerensalade met zout&peper-calamares
20-40 minuten
Pasteitje met romige Hollandse garnaaltjes
20-40 minuten
Mosselen op z’n Vlaams
0-20 minuten
Gebakken rode poon met peterselie en citroen
0-20 minuten
Tong ‘Wellington’ met pesto
20-40 minuten
Gegrilde tong met yoghurt-saffraansaus
20-40 minuten
Tarbot met sinaasappelboter en knolselderijpuree
40-60 minuten
Tapasspiesje van haring, komkommer en radijs
0-20 minuten
Gegrilde zeebaars met rode uien-kruidenmarmelade
20-40 minuten
Geroosterde sardientjes met rozemarijn vinaigrette
20-40 minuten
Italiaanse mosselpan
20-40 minuten
Aspergesoufflé met Hollandse garnalen
20-40 minuten
Scholsandwich met Parmezaanse kaas en kruiden
20-40 minuten
Gamba’s met kerriemayonaise en couscous van bloemkool
20-40 minuten
Rode poon met couscous
20-40 minuten
Kabeljauwhaasje met Coburgerham en een salsa van kerstomaatjes
20-40 minuten
Gebakken tongschar met appeltjes en vanillesaus
20-40 minuten
Oosterse makreelspiesjes
20-40 minuten
Romige kruidenrisotto met Hollandse garnalen
0-20 minuten
Gebakken tongfilet met Provençaalse jus
0-20 minuten
Mediterrane mosselen uit de wok
20-40 minuten
Clubsandwich met haring en avocado
0-20 minuten
Knolselderijstamppot met poon
20-40 minuten
Griet uit de oven met witte wijnsaus
40-60 minuten
Alle
Bereidingstijd
Soort gerecht
Soort vis
Aantal personen
Alle
Pikante kabeljauw met wilde rijst
20-40 minuten
Mexicaanse koolvis met rode bonen
20-40 minuten
Pittige penne met tomaat en makreel
20-40 minuten
Gebakken schol met tomaat en olijven
20-40 minuten
Wrap met Hollandse garnalen
20-40 minuten
Gestoomde heilbotfilet met basilicumsaus
20-40 minuten
Kabeljauw met tomaatjes uit de oven
20-40 minuten
Haringclub met avocadomayo en krokante bacon
0-20 minuten
Scholpakketje met sinaasappel en basilicum
20-40 minuten
Griekse boerensalade met zout&peper-calamares
20-40 minuten
Pasteitje met romige Hollandse garnaaltjes
20-40 minuten
Mosselen op z’n Vlaams
0-20 minuten
Gebakken rode poon met peterselie en citroen
0-20 minuten
Tong ‘Wellington’ met pesto
20-40 minuten
Gegrilde tong met yoghurt-saffraansaus
20-40 minuten
Tarbot met sinaasappelboter en knolselderijpuree
40-60 minuten
Tapasspiesje van haring, komkommer en radijs
0-20 minuten
Gegrilde zeebaars met rode uien-kruidenmarmelade
20-40 minuten
Geroosterde sardientjes met rozemarijn vinaigrette
20-40 minuten
Italiaanse mosselpan
20-40 minuten
Aspergesoufflé met Hollandse garnalen
20-40 minuten
Scholsandwich met Parmezaanse kaas en kruiden
20-40 minuten
Gamba’s met kerriemayonaise en couscous van bloemkool
20-40 minuten
Rode poon met couscous
20-40 minuten
Kabeljauwhaasje met Coburgerham en een salsa van kerstomaatjes
20-40 minuten
Gebakken tongschar met appeltjes en vanillesaus
20-40 minuten
Oosterse makreelspiesjes
20-40 minuten
Romige kruidenrisotto met Hollandse garnalen
0-20 minuten
Gebakken tongfilet met Provençaalse jus
0-20 minuten
Mediterrane mosselen uit de wok
20-40 minuten
Clubsandwich met haring en avocado
0-20 minuten
Knolselderijstamppot met poon
20-40 minuten
Griet uit de oven met witte wijnsaus
40-60 minuten
Bereidingstijd
Alle
20-40 minuten
0-20 minuten
40-60 minuten
Pikante kabeljauw met wilde rijst
20-40 minuten
Mexicaanse koolvis met rode bonen
20-40 minuten
Pittige penne met tomaat en makreel
20-40 minuten
Gebakken schol met tomaat en olijven
20-40 minuten
Wrap met Hollandse garnalen
20-40 minuten
Gestoomde heilbotfilet met basilicumsaus
20-40 minuten
Kabeljauw met tomaatjes uit de oven
20-40 minuten
Haringclub met avocadomayo en krokante bacon
0-20 minuten
Scholpakketje met sinaasappel en basilicum
20-40 minuten
Griekse boerensalade met zout&peper-calamares
20-40 minuten
Pasteitje met romige Hollandse garnaaltjes
20-40 minuten
Mosselen op z’n Vlaams
0-20 minuten
Gebakken rode poon met peterselie en citroen
0-20 minuten
Tong ‘Wellington’ met pesto
20-40 minuten
Gegrilde tong met yoghurt-saffraansaus
20-40 minuten
Tarbot met sinaasappelboter en knolselderijpuree
40-60 minuten
Tapasspiesje van haring, komkommer en radijs
0-20 minuten
Gegrilde zeebaars met rode uien-kruidenmarmelade
20-40 minuten
Geroosterde sardientjes met rozemarijn vinaigrette
20-40 minuten
Italiaanse mosselpan
20-40 minuten
Aspergesoufflé met Hollandse garnalen
20-40 minuten
Scholsandwich met Parmezaanse kaas en kruiden
20-40 minuten
Gamba’s met kerriemayonaise en couscous van bloemkool
20-40 minuten
Rode poon met couscous
20-40 minuten
Kabeljauwhaasje met Coburgerham en een salsa van kerstomaatjes
20-40 minuten
Gebakken tongschar met appeltjes en vanillesaus
20-40 minuten
Oosterse makreelspiesjes
20-40 minuten
Romige kruidenrisotto met Hollandse garnalen
0-20 minuten
Gebakken tongfilet met Provençaalse jus
0-20 minuten
Mediterrane mosselen uit de wok
20-40 minuten
Clubsandwich met haring en avocado
0-20 minuten
Knolselderijstamppot met poon
20-40 minuten
Griet uit de oven met witte wijnsaus
40-60 minuten
Soort gerecht
Alle
hoofdgerecht
lunch
amuse
voorgerecht
tussendoortje
Pikante kabeljauw met wilde rijst
20-40 minuten
Mexicaanse koolvis met rode bonen
20-40 minuten
Pittige penne met tomaat en makreel
20-40 minuten
Gebakken schol met tomaat en olijven
20-40 minuten
Wrap met Hollandse garnalen
20-40 minuten
Gestoomde heilbotfilet met basilicumsaus
20-40 minuten
Kabeljauw met tomaatjes uit de oven
20-40 minuten
Haringclub met avocadomayo en krokante bacon
0-20 minuten
Scholpakketje met sinaasappel en basilicum
20-40 minuten
Griekse boerensalade met zout&peper-calamares
20-40 minuten
Pasteitje met romige Hollandse garnaaltjes
20-40 minuten
Mosselen op z’n Vlaams
0-20 minuten
Gebakken rode poon met peterselie en citroen
0-20 minuten
Tong ‘Wellington’ met pesto
20-40 minuten
Gegrilde tong met yoghurt-saffraansaus
20-40 minuten
Tarbot met sinaasappelboter en knolselderijpuree
40-60 minuten
Tapasspiesje van haring, komkommer en radijs
0-20 minuten
Gegrilde zeebaars met rode uien-kruidenmarmelade
20-40 minuten
Geroosterde sardientjes met rozemarijn vinaigrette
20-40 minuten
Italiaanse mosselpan
20-40 minuten
Aspergesoufflé met Hollandse garnalen
20-40 minuten
Scholsandwich met Parmezaanse kaas en kruiden
20-40 minuten
Gamba’s met kerriemayonaise en couscous van bloemkool
20-40 minuten
Rode poon met couscous
20-40 minuten
Kabeljauwhaasje met Coburgerham en een salsa van kerstomaatjes
20-40 minuten
Gebakken tongschar met appeltjes en vanillesaus
20-40 minuten
Oosterse makreelspiesjes
20-40 minuten
Romige kruidenrisotto met Hollandse garnalen
0-20 minuten
Gebakken tongfilet met Provençaalse jus
0-20 minuten
Mediterrane mosselen uit de wok
20-40 minuten
Clubsandwich met haring en avocado
0-20 minuten
Knolselderijstamppot met poon
20-40 minuten
Griet uit de oven met witte wijnsaus
40-60 minuten
Soort vis
Alle
kabeljauw
makreel
schol
garnalen
haring
inktvis
mosselen
poon
tong
tarbot
zeebaars
sardientjes
gamba's
griet
Pikante kabeljauw met wilde rijst
20-40 minuten
Pittige penne met tomaat en makreel
20-40 minuten
Gebakken schol met tomaat en olijven
20-40 minuten
Wrap met Hollandse garnalen
20-40 minuten
Kabeljauw met tomaatjes uit de oven
20-40 minuten
Haringclub met avocadomayo en krokante bacon
0-20 minuten
Scholpakketje met sinaasappel en basilicum
20-40 minuten
Griekse boerensalade met zout&peper-calamares
20-40 minuten
Pasteitje met romige Hollandse garnaaltjes
20-40 minuten
Mosselen op z’n Vlaams
0-20 minuten
Gebakken rode poon met peterselie en citroen
0-20 minuten
Tong ‘Wellington’ met pesto
20-40 minuten
Gegrilde tong met yoghurt-saffraansaus
20-40 minuten
Tarbot met sinaasappelboter en knolselderijpuree
40-60 minuten
Tapasspiesje van haring, komkommer en radijs
0-20 minuten
Gegrilde zeebaars met rode uien-kruidenmarmelade
20-40 minuten
Geroosterde sardientjes met rozemarijn vinaigrette
20-40 minuten
Italiaanse mosselpan
20-40 minuten
Aspergesoufflé met Hollandse garnalen
20-40 minuten
Scholsandwich met Parmezaanse kaas en kruiden
20-40 minuten
Gamba’s met kerriemayonaise en couscous van bloemkool
20-40 minuten
Rode poon met couscous
20-40 minuten
Kabeljauwhaasje met Coburgerham en een salsa van kerstomaatjes
20-40 minuten
Gebakken tongschar met appeltjes en vanillesaus
20-40 minuten
Oosterse makreelspiesjes
20-40 minuten
Romige kruidenrisotto met Hollandse garnalen
0-20 minuten
Gebakken tongfilet met Provençaalse jus
0-20 minuten
Mediterrane mosselen uit de wok
20-40 minuten
Clubsandwich met haring en avocado
0-20 minuten
Knolselderijstamppot met poon
20-40 minuten
Griet uit de oven met witte wijnsaus
40-60 minuten
Aantal personen
Alle
4 pers
8 pers
2 pers
Pikante kabeljauw met wilde rijst
20-40 minuten
Mexicaanse koolvis met rode bonen
20-40 minuten
Pittige penne met tomaat en makreel
20-40 minuten
Gebakken schol met tomaat en olijven
20-40 minuten
Wrap met Hollandse garnalen
20-40 minuten
Gestoomde heilbotfilet met basilicumsaus
20-40 minuten
Kabeljauw met tomaatjes uit de oven
20-40 minuten
Haringclub met avocadomayo en krokante bacon
0-20 minuten
Scholpakketje met sinaasappel en basilicum
20-40 minuten
Griekse boerensalade met zout&peper-calamares
20-40 minuten
Pasteitje met romige Hollandse garnaaltjes
20-40 minuten
Mosselen op z’n Vlaams
0-20 minuten
Gebakken rode poon met peterselie en citroen
0-20 minuten
Tong ‘Wellington’ met pesto
20-40 minuten
Gegrilde tong met yoghurt-saffraansaus
20-40 minuten
Tarbot met sinaasappelboter en knolselderijpuree
40-60 minuten
Tapasspiesje van haring, komkommer en radijs
0-20 minuten
Gegrilde zeebaars met rode uien-kruidenmarmelade
20-40 minuten
Geroosterde sardientjes met rozemarijn vinaigrette
20-40 minuten
Italiaanse mosselpan
20-40 minuten
Aspergesoufflé met Hollandse garnalen
20-40 minuten
Scholsandwich met Parmezaanse kaas en kruiden
20-40 minuten
Gamba’s met kerriemayonaise en couscous van bloemkool
20-40 minuten
Rode poon met couscous
20-40 minuten
Kabeljauwhaasje met Coburgerham en een salsa van kerstomaatjes
20-40 minuten
Gebakken tongschar met appeltjes en vanillesaus
20-40 minuten
Oosterse makreelspiesjes
20-40 minuten
Romige kruidenrisotto met Hollandse garnalen
0-20 minuten
Gebakken tongfilet met Provençaalse jus
0-20 minuten
Mediterrane mosselen uit de wok
20-40 minuten
Clubsandwich met haring en avocado
0-20 minuten
Knolselderijstamppot met poon
20-40 minuten
Griet uit de oven met witte wijnsaus
40-60 minuten
Home
Assortiment
Verse vis
Gebakken vis
Visschotels
Maaltijden
Restaurant/Terras
Catering
Recepten
Over ons
Contact
Enter your
text here
Login to Visspecialist van der Schuit
Login
Lost Password?
Reset Password
Enter the username or e-mail you used in your profile. A password reset link will be sent to you by email.
Get new password
Already have an account?
Login