Ingrediënten
• 300 gram Hollandse garnalen
• 8 wraptortilla’s
• 2 eetlepels olijfolie
• 2 gele paprika’s, in stukjes
• 2 tenen knoflook, gehakt
• 4 tot 6 eetlepels milde salsa (potje)
• 150 gram Griekse yoghurt
• 75 gram veldsla
Bereiding
Verwarm de wraptortilla’s volgens de aanwijzingen op het pak in de magnetron. Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de paprika met knofl ook in 3 tot 4 minuten gaar. Roer de salsa erdoor en verwarm het geheel nog 2 tot 3 minuten.
Bestrijk de wraps met yoghurt. Schep het paprikamengsel in het midden en verdeel de garnalen en wat veldsla erover. Vouw de zijkanten van de tortilla’s iets naar binnen en rol de tortilla’s stevig op. Verdeel de rest van de veldsla over een schaal.
Snijd de wraps schuin door en leg ze op de schaal.