Visspecialist van der Schuit

Van Harenstraat 34
8471 JE Wolvega
0561-612217

Vis van de Maand december

De feestmaand is begonnen! Heeft u al eens griet geprobeerd? Hiermee zult u zeker de show stelen tijdens het feestdiner. Griet is een magere platvis en behoort tot de familie van de tarbotachtigen. 

Griet kunt u bakken, grillen, stoven, frituren en gebruiken bij visfondues. Opvallend bij griet is dat de rugzijde meer vlees bevat dan de buikzijde. Een gefileerde griet levert m.a.w. altijd twee lichte en twee zwaardere filets op. De zwaarste filets wegen makkelijk het dubbele dan de lichtere filets. Uw visspecialist kan u er meer over vertellen. Handig om te weten wanneer u de griet als specialiteit op tafel wilt zetten tijdens de feestdagen.

Culinaire recepten met griet

Visspecialist van der Schuit

Van Harenstraat 34
8471 JE Wolvega
0561-612217
maandag Gesloten
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 20:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag Gesloten